Je bekijkt nu Zo zorg je voor een sfeervolle tuin

Zo zorg je voor een sfeervolle tuin

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wonen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Zodra het eerste lentezonnetje doorkomt, krijgt iedereen diezelfde kriebel in zijn buik: ‘de zomer komt eraan! Tijd om in de tuin te werken.’ Dit jaar wil je het echter anders aanpakken. Naast het jaarlijkse onderhoud, wil je graag net die finishing touch geven aan je tuin die het extra sfeervol zal maken. Ben jij benieuwd hoe je de ambiance van jouw stukje grond naar het volgende niveau kunt tillen? Gebruik de volgende tips!

De juiste verlichting

Verlichting is altijd één van de belangrijkste sfeermakers. Dit geldt voor binnen, maar zeker ook voor buiten. Als jij op de zwoele zomeravonden nog lekker van je tuintje wilt genieten, is sfeerverlichting onontbeerlijk. Je kunt natuurlijk ledlampjes gebruiken om paadjes te verlichten, maar denk ook aan hanglampen, zoals lampionnetjes of lantaarns, of een leuke lamp die je op je terrastafeltje neer kunt zetten.

Een vuurtje

De allerbeste sfeerverlichting komt natuurlijk in de vorm van een vuurtje. Het houdt je ook nog eens warm! Ga voor een mooie vuurschaal, een vuurkorf of koop zo’n mooie ouderwetse olielamp!

Planten

Zelfs in de meest onderhoudsvriendelijke tuin horen planten thuis. Je kunt een paar planten in potten neer zetten of, als je groene vingers hebt, echt flink uitpakken met plantenborders. Zet vooral ook plantjes op je terras of vlak bij je loungeset. Nog een leuke tip: ga voor een verticaal moestuintje!

Lekker relaxen

Is je tuin eindelijk net zo sfeervol als je altijd al had gewild? Dan wil je er ook ècht van kunnen genieten! Dat doe je natuurlijk vanuit je mooie loungeset. Hoe comfortabeler deze set, hoe vaker je jezelf in de tuin zult zien zitten. Natuurlijk is een loungeset niet de enige manier waarop jij heerlijk kunt relaxen in je tuin. Wat dacht je bijvoorbeeld van een jacuzzi kopen bij Elite Wellness? Een jacuzzi biedt je de mogelijkheid om tot jezelf te komen op de meest heerlijke, luxueuze manier. Ontspan na een dag hard werken of plan een romantisch avondje met je partner. Vanuit jouw jacuzzi kun je vervolgens – onder het genot van een glas wijn natuurlijk – je prachtige tuin bewonderen. Klinkt een jacuzzi kopen bij Elite Wellness jou ook als muziek in de oren? Bekijk dan nu hun uitgebreide aanbod.

Geef een antwoord