Je bekijkt nu Welke vloer past het beste bij mijn interieur?

Welke vloer past het beste bij mijn interieur?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wonen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Of je nu in een nieuwbouwwoning, boerderij of ander huis woont, iedereen heeft behoefte aan gezelligheid in huis. Veel mensen denken vrijwel alleen aan hoe ze de kleuren van de muur gaan schilderen of welk meubilair het beste past bij hun droomhuis. Veel mensen vergeten echter de kracht van een mooie vloer.

Basic interieur met weinig kleur

Mensen hebben veel verschillende smaken. Daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt oer hetgeen waar jij je prettig bij voelt. Voel jij je het meest thuis in een tijdloos interieur? Dan kun je waarschijnlijk het beste gaan voor een basic interieur met een PVC vloer. Een lichtgrijze vloer van PVC is perfect wanneer je lichte of grijze tinten meubilair hebt. Belangrijk is, is dat je meubilair niet teveel verschillende kleuren bevatten.

Interieur met warme kleuren

Voor de mensen onder ons die ontzettend erg van warme kleuren houden omdat dit veelal als gezelliger wordt gezien raden wij eerder en houten vloer aan. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren bruin, van lichtbruin tot donkerbruin. Bruin is een perfecte basiskleur voor je huis wat je met vrijwel alle kleuren kan combineren. Bruin geeft daarnaast ook echt een huiselijke uitstraling en is daarom niet onverwacht de meest gebruikte vloerkleur in Nederland.

Onze tip

Maak uiteindelijk een weloverwogen beslissing als het gaat om uw vloer. Uw vloer wordt elke dag zwaar belast met schuivende meubelen. Zorg ervoor dat u voor kwaliteit gaat en daarom is het vaak niet erg om net iets meer te betalen voor een mooie kwaliteitsvloer. Op de lange termijn heeft u veel meer waar voor uw geld als u voor een kwalitatief hoge vloer gaat. Of dit nu een PVC vloer is, een laminaatvloer of een echte houtenvloer, dat laten wij verder aan u.

Geef een reactie