Je bekijkt nu Waarom wil iedereen een kingsize bed hebben?

Waarom wil iedereen een kingsize bed hebben?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Slapen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Veel mensen willen tegenwoordig een kingsize, maar waarom zou je een kingsize bed willen? In dit blog hebben we een paar redenen voor je genoteerd, waarom je dit zou moeten willen en wat de voordelen van een kingsize bed zijn. En wie weet neem je na het lezen van dit blog ook wel een kingsize bed!

Slapen als een koning

De meest voorkomende maar ook de meest voor de hand liggende reden waarom mensen een kingsize bed nemen is natuurlijk de ruimte in het bed zelf. Je hoort vaak dat het verschil alleen maar zichtbaar is maar uit testen is gebleken dat mensen ook echt veel meer ruimte gebruiken. Een kingsize bed biedt vanzelfsprekend meer ruimte dan een normale boxspring hier zitten natuurlijk een aantal voordelen aan.

Voordelen van een kingsize bed

Er zitten naast de ruimte nog een aantal andere voordelen aan een kingsize bed, hieronder hebben we er een paar voor je benoemd.

Ruimte voor een kind
Iedereen die kinderen heeft kent het wel, slapen met de kinderen tussen in of s morgens met z’n allen in het bed van papa en mama. In dit soort situaties is het wachten tot de eerste van het stel uit het bed valt omdat het bed te vol is. Dit is een voordeel aan een kingsize bed, door dat er meer ruimte is zijn dit soort gezellige momenten beter vol te houden.

Heel veel mogelijkheden in het design
Een kingsize bed is niet alleen simpelweg een groot bed, er komt ook een design bij kijken en omdat het zo’n groot object in je kamer is kan je de rest van je inrichting op je bed afstemmen. Je kan deze grote bedden van allerlei gemaks uitbreidingen voorzien,c denk hierbij aan over zet tafels of iets dergelijks. De grootste en bekendste uitbreiding van een kingsize bed is toch wel de tv lift in het voeteneinde. Je kan dan je tv in een bij zetbaar voeteneinde laten monteren zodat je met een draadloze afstandsbediening je tv omhoog kan laten komen. Dit is natuurlijk een geweldige luxe, en ook een voordeel voor de rest van je slaapkamer. Want dan kan je namelijk aan de muur waar normaal je tv zou hangen een mooi rustgevend schilderij hangen. En je kan de tv ook gewoon laten verdwijnen waardoor deze dus niet in de weg staat.

Geef een reactie