Je bekijkt nu Waarom plissé hordeuren niet mogen ontbreken in het huis

Waarom plissé hordeuren niet mogen ontbreken in het huis

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wonen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wanneer de eerste zonnestralen achter de wolken piepen en wat warmere weersomstandigheden voor de deur staan, is niets leuker dan ook dat beetje frisse lucht in huis te halen. Of zelfs op een zwoele zomeravond, wanneer na een hete dag de rolluiken omhoog gaan en het huis verlucht kan worden is het zover : ramen en deuren gaan open, de frisse buitenlucht stroomt binnen, maar ook de vervelende vliegende beestjes genieten van die momenten om snel je huis binnen te dringen. Bij een raam kan tegenwoordig makkelijk een vaste hor geplaatst worden, die je het hele jaar rond onderhoudsvrij kan laten zitten, maar hoe zit dat met een buitendeur of een schuifraam dat uitgeeft op je terras?

Op de plekken waar je regelmatig in of uit je huis moet kunnen stappen, is een hordeur een handige oplossing, al zijn ook daar soorten en maten in te verkrijgen. Een vaste afneembare hor is dan geen optie, en ook een openklappende hordeur kent zijn beperkingen. De meest populaire en moderne oplossing is daarom de plissé hordeur. Deze hordeur op maat is speciaal ontwikkeld om, zoals de naam het zelf zegt, te kunnen plisseren. Deze term komt uit de textielindustrie en betekent vrij vertaald, dat het materiaal zichzelf opvouwt en ook weer kan ontvouwen. De plissé hordeur kan op elke gewenste stand geplaatst worden en klapt dus niet vanzelf terug. Met behulp van een fijne onder- en bovenlijst wordt de hordeur horizontaal evenwijdig open getrokken of gesloten.

In vergelijking met een klassieke hordeur of vast hor, heeft een plissé hordeur tal van voordelen. Natuurlijk doet die wat een hor hoort te doen en houdt deze netjes de beestjes buiten je huis, maar ook van pollen of stofdeeltjes zal je geen last hebben. De hordeuren worden gemaakt van rotvrij en kleurvast materiaal, waardoor u het scherm nooit moet verwijderen voor een onderhoudsbeurt of een nieuwe laag verf. De plissé hordeur is bestand tegen elk weertype en je kan het product dan ook het hele jaar door laten zitten.

Tip: Plissehordeurenwebshop.nl is dè webshop voor een plissé hordeur op maat

Niets is zo makkelijk als het bedienen van een plissé hordeur, met een eenvoudige beweging worden ze opengeschoven en vouwt de deur zich op en bij het sluiten vouwt de hor zich eenvoudig weer terug in zijn frame. Deze horren zijn beschikbaar in diverse kleuren om bij elke woningstijl te passen en kunnen ook bij grotere deuropeningen gebruikt worden. Wanneer u dus beschikt over een dubbel schuifraam of een extra brede tuindeur, kan zelfs een opening van meerdere meters overbrugd worden.

Geef een reactie