Je bekijkt nu Waarom kiezen voor een zwarte kledingkast?

Waarom kiezen voor een zwarte kledingkast?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Overig
  • Bericht reacties:0 Reacties

Er zijn heel wat redenen waarom je kiest voor een zwarte kledingkast. De redenen zijn uiteenlopend en voor iedereen anders. In ieder geval is het geen alledaagse keuze. Met het kopen van een zwarte kledingkast maak je een statement, dat is zeker. Als je toch nog zou twijfelen of je je wel een zwarte kledingkast zult aanschaffen, lees dan dit artikel. Misschien is dit een duwtje in de rug en koop je toch dit bijzonder type van kledingkasten.

Zwart is stoer

Een zwarte kast staat stoer. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte kledingkast in industriële stijl. Ook in andere stijlen zoals modern of New York style zijn zwarte kledingkasten een echte blikvanger. Ze zijn vooral ongewoon en daardoor vallen ze extra op.

Zwart creëert een intieme sfeer

Waar witte meubelen een kamer groter doen lijken, gaan zwarte meubelen de kamer intiemer maken. Een kledingkast is meestal een zeer groot volume en daardoor je kamer plots kleiner lijkt met een zwarte kast. Als je bijvoorbeeld een zeer grote kamer toch gevuld wilt laten lijken, dan is een zwarte kast perfect. Als je het toch niet té donker wilt, kies dan voor een zwarte kast met een spiegel. Of kies een klein kleuraccentje aan je zwarte kast: een andere kleur handvaten of een klein gedeelte van de kast in naturel hout bijvoorbeeld.

Zwart is makkelijk te combineren

De kleur zwart past bij alles. Combineer je zwarte kast met witte muren, wit plafond of een witte vloer en je krijgt het ultieme contrast. Zwart past ook perfect bij grijze tinten. Het brengt een extra accent als je je interieur een beetje te ‘saai’ vindt. Als je zwart combineert met felle kleuren zoals rood, geel of blauw, dan krijg je een bijzonder speels effect. Combineer je zwarte kast met bijvoorbeeld een zwart vloerkleedje, een spiegel met een zwarte lijst of zwarte lampen. Of denk aan zwarte metalen raamkozijnen van een industrieel pand. Ook al verander je op een bepaald moment de stijl van je interieur, je zwarte kast zal nog altijd perfect passen in je nieuwe woninginrichting.

Gewoon omdat zwart mooi is

Uiteraard kun je kiezen voor een zwarte kledingkast, gewoon omdat je zwart mooi vindt. Je hoeft niet per sé een gothic girl te zijn om voor zwarte meubelen te kiezen. Je kunt zwart gewoon mooi vinden en daarom ook je meubelen in zwart kiezen. Hoe ver jij gaat met zwart in je interieur te brengen, bepaal jij tenslotte zelf. Je zwarte kledingkast helpt jou hier alvast heel goed in.

Geef een antwoord