Je bekijkt nu Kantoorinrichting vernieuwen: Waarom en hoe?

Kantoorinrichting vernieuwen: Waarom en hoe?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wonen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je je kantoorinrichting kan vernieuwen. In dit geval is het vaak een behoorlijke klus om de juiste kantoormeubelen te vinden die passen bij jouw behoefte en smaak. Om deze zoektocht wat te versimpelen hebben wij een aantal situaties geschetst die je kunnen helpen tijdens weg naar een nieuwe kantoorinrichting.

Je gaat, of blijft, regelmatig thuis werken

In coronatijd werkte je wellicht al thuis, maar deed je dat provisorisch, aan de keukentafel of een oud tafeltje, want: het zou jouw tijd wel uitduren. Nu het thuiswerken nog steeds, of eigenlijk, opnieuw, wordt gestimuleerd, is het misschien toch tijd om je ‘kantoor’ daar wat op aan te passen. Vooral met die online vergaderingen is het toch lastig als je bepaalde voorwerpen die nogal privé zijn, niet in beeld wil. Het leidt nogal af, op zijn minst. Dus zorg voor een neutrale achtergrond en haal al die foto’s van je man, kinderen en huisdieren wat uit het zicht. Dat Winny the Poo-behang moet ook vervangen worden, dat ziet er niet uit in een professionele werkomgeving. Trouwens, dat heen en weer geloop van die kinderen tijdens een meeting is ook niet bevorderend voor je imago… Misschien toch een kantoor op de zolder maken? Waar is die folder van die Doe-het-zelf zaak?

Je eigen thuiskantoor inrichten

Je hebt al een eigen thuiswerkplek, maar je meubilair is aan vervanging toe. Het is vreselijk verouderd: Het oog wil ook wat, bij al die online meetings. Een jaren 70 -inrichting toont echt niet professioneel. Daar moet verandering in komen. Een kast achter je bureau voor wat professioneel uitziende spulletjes? Best gaaf en wat een leuke ordners kun je daar op zetten! Misschien wil de baas financieel nog wat bijdragen? Een representatieve werknemer zorgt vast voor een grotere omzet.

Het vinden van de juiste verkooppunten voor kantoormeubelen

Je liep pas bij een bekend warenhuis over de afdeling met kantoorspullen en je zag daar zoiets handigs: een in hoogte verstelbaar bureau! Oké, je wist dat dit bestond en je vond het eerst erg overdreven, maar naarmate je meer tijd achter je oude bureau doorbrengt en je af en toe last van je rug of nek krijgt, is het misschien toch niet zo gek om zoiets eens te proberen. Als het niet bevalt, zet je hem gewoon niet omhoog en heb je in ieder geval een mooi, up to date bureau van Officetopper.com . Misschien toch die oude bureaustoel dan ook maar gelijk vervangen? Die heb je uiteraard niet zo vaak nodig als je staat, maar voor de momenten die je zit moet de stoel wel ergonomisch verantwoord zijn. En hij ziet er toch wel erg gaaf uit! Een oude stoel bij zo’n mooi bureau ziet er ook niet uit. Toch wel handig dat al die spullen thuis bezorgd kunnen worden.

Geef een reactie