Je bekijkt nu Het is maar één keer kerst per jaar, zorg voor sfeervolle buitenverlichting!

Het is maar één keer kerst per jaar, zorg voor sfeervolle buitenverlichting!

Inderdaad, het is maar één kerst per jaar. Deze uitdrukken hoor jij vast wel vaker. Dus dat is een goede reden om één keer uit te pakken met de buitenverlichting. Denk hierbij aan guirlande, boomverlichting , lichtsnoeren of verlichte objecten. Dit hoeft niet zo uitbundig dat, bij wijze van spreken, de straat zonder stroom zit. Het kan ook subtiel en sfeervol. Er gaat toch niets boven een beetje sfeer in deze donkere tijd. Dit kan in je voortuin zodat de buurt er ook van kan genieten. Of je kiest voor je achtertuin zodat je in de avond een mooi zicht naar de tuin hebt.

Een guirlande in de tuin geeft direct gezelligheid

Een guirlande kun je op veel verschillende plekken ophangen. Vaak wordt het gebruikt om mooie statements mee te maken. Bijvoorbeeld om de noklijn te accentueren, het tuinhuis, de dakgoot of de overkapping. Omdat dit een clusterverlichting is komt er voldoende licht vanaf. Licht wat zorgt voor sfeer in de tuin , gezelligheid en ook een stukje veiligheid. Tip: Maar een mooie krans met deze verlichting en versier deze ook met kerstballen.

Boomverlichting geeft toch het ultieme kerstgevoel

Boomverlichting is bijna niet meer weg te denken in de decembermaand. De verlichting kan in een kerstboom, in een haag of in een ander soort boom met veel verschillende takken. De kunst is dan om de verlichting over deze takken te leiden en niet alleen rondjes om te boom heen te lopen. Zo leg je een mooi accent op de kale takken en kun je van veraf de contouren van de boom zien. Een ander leuke tip is om verschillende kerstbomen in verschillende groottes bij elkaar te plaatsen. Deze bomen doe je vol met lampjes en eventueel andere versiering. Zo heb je een sprekende maar toch rustig hoek vol gezelligheid.

Buitenverlichting kerstmis

Buitenverlichting kerstmis, die twee woorden spreek je vaak samen uit. Maar waarom zal je het alleen voor deze dagen gezellig maken. De donkere maanden duren immers langer dan deze twee dagen. Misschien heb jij een leuke verlichte kerstman voor in de tuin. Deze kun je altijd later in de maand plaatsen als je dit leuker vind. Maar andere verlichting kan zeker al in november gehangen worden. Dit geeft sfeer, gezelligheid en brengt letterlijk een beetje licht in de duisternis. Vind je het leuk om het later in de maand verder aan te kleden met kerst decoratie? Ga je gang! Maar wacht zeker niet meet je verlichting tot het laatst. Die sfeervolle verlichting wil je toch veel langer van kunnen genieten?

Geef een reactie