Je bekijkt nu Een knusse thuisbioscoop creëer je zo!

Een knusse thuisbioscoop creëer je zo!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Overig
  • Bericht reacties:0 Reacties

Een knusse thuisbioscoop creëer je zo!

Of het nou voor een ultieme date-night is thuis, een gezellige familie avond met de kids of een heerlijke ontspan avond voor jezelf: dit wil je een keer proberen! Wissel je tv een avondje in voor een beamer en creëer een ultieme home-cinema. Dit brengt de ouderwetse Netflix-avondjes echt tot een hoger niveau!

Het stappenplan:

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je huis hier niet groot genoeg voor zou zijn, ook bij jou thuis kan je het bioscoop gevoel binnen halen met het volgen van dit stappenplan:

Stap 1: De kamer, of vooral muur, uitkiezen voor jouw thuisbioscoop. Voor de kamer is het belangrijk dat er een muur vrij is om de beamer op te projecteren. En natuurlijk plek is om heerlijk te chillen! Daarnaast is de projectie van de beamer het best zichtbaar wanneer de kamer zo donker mogelijk is. Wil jij dus overdag hier films kijken? Zorg dan wel dat je verduisterende gordijnen hebt. Hoe donkerder, hoe beter, want dan komt het beeld echt tot zijn recht.

Stap 2: Het kopen van een juiste beamer en projectiescherm is erg belangrijk. Let er op dat je de juiste producten bij de ruimte koopt. Zo is de afstand tussen de zitplaatsen en het scherm, en ook het licht in de kamer erg belangrijk voor niet alleen de plaatsing van de beamer, maar ook de kwaliteit van de beamer. Er zijn tegenwoordig veel producten op de markt, maar kijk voor een duidelijk overzicht op projectieschermen.com.

Stap 3: Misschien wel de leukste stap: ga naar de supermarkt en koop al je lieveling snacks en kies de perfecte film voor jou en je gezelschap uit!

Ontspannen maar…

Geef een reactie