Je bekijkt nu De akoestische kast, perfect voor op kantoor

De akoestische kast, perfect voor op kantoor

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wonen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Nu we allemaal weer op kantoor mogen werken, zie je naast de bekende kantoortuinen ook steeds meer flexplekken. Doordat steeds meer bedrijven hybride werken hebben ingevoerd. Een aandachtspunt hierbij is opbergruimte voor je spullen. Je wil natuurlijk wel enige vorm van privacy hebben. Wij geven je de voordelen en mogelijkheden van akoestische kasten.

Akoestische kast als opbergruimte

Heb jij ook altijd je bureau verstrooid met papieren, documenten en andere mapjes? De akoestische kast zorgt voor extra opbergruimte. Je bergt alle spullen en vertrouwelijke documenten veilig op. Daarnaast voorziet de kast in een afgebakende ruimte wanneer je werkt in een open ruimte zoals een kantoortuin.

Ongestoord werken

Wanneer je ongestoord wil werken om de productiviteit en concentratie te verhogen. Wil je je niet laten afleiden door het geluid van stroeve deuren, een krakende bureaustoel of een schuiflade die hard dichtslaat. Daarnaast heb je in kantoortuinen te maken met mensen die tegelijk bellen of met elkaar overleggen. Dit zorgt voor een onrustige en stressvolle werkomgeving. De perfecte oplossing hiervoor zijn de akoestische kantoormeubelen. Deze meubelen hebben als kenmerk dat ze dempend en geluidsabsorberende werking hebben.

Meer mogelijkheden

Wist je dat je een natuurlijke werkomgeving kunt vormen door middel van kasten? Om extra sfeer te creëren is de akoestische plantenbakkast ontwikkeld. Je hebt hiermee de voordelen van een akoestische kast, maar ook een sfeervolle en groene omgeving wat de creativiteit en productiviteit stimuleert. Je hebt zelfs de keuze uit 8 kleuren om het volledig naar jouw wens aan te sluiten. Daarnaast zorgt het voor extra privacy, omdat de planten hoger staan dan de kast.

Akoestische kast in verschillende soorten en maten

Om aan iedere werkkamer te voldoen kun je een akoestische kast op maat samenstellen. Zo hebben je de keuze uit een kantoorkast van 80, 100 of 120 cm breed. Stem ook je de afwerking af met betrekking tot deuren, topbladen, en zijpanelen. Wil je liever gelakt staal of houtdecor? Stem de kast volledig af op jouw wensen.

Akoestische kast kopen

Door de handige opbergruimte en geluiddempende werking zie je steeds vaker de akoestische kast terugkomen in werkruimtes. Wil je ook een akoestische kast om een privé scheiding te krijgen en de privacy van je spullen te waarborgen? Kijk eens op Bureaustoelexpress. Bij deze webshop bestel je eenvoudig en snel jouw ideale akoestische kast. Zij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste akoestische kast. Zoek je een kleine akoestische kast of juist een grote? Alles is mogelijk bij Bureaustoelexpress

Geef een reactie