Je bekijkt nu Alles over Knauf isolatie!

Alles over Knauf isolatie!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wonen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Op zoek naar isolatiemateriaal? Dan heb je flink wat merken om uit te kiezen. Eén van de meest bekende is Knauf Insulation. Knauf is een belangrijke speler in de wereld van isolatie, met een ruim aanbod én een zeer goede naam. Isolatie van Knauf kenmerkt zich door kwaliteit en veelzijdigheid, tegen een eerlijke prijs. Overweeg je Knauf isolatiemateriaal voor jouw eigen woning? Hieronder lees je meer over hun visie en producten!

Over Knauf

Knauf is een bekende producent van isolatiemateriaal, opgericht in 1978. Het merk biedt oplossingen voor bijna elk isolatieproject, maar staat met name bekend om hun glaswol. Knauf hecht veel waarde aan een fijne leef- en werkomgeving, afgestemd op jouw wensen. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Door jarenlange kennis van bouwen, techniek en constructies te combineren, ontstond uiteindelijk hun assortiment isolatiemateriaal: betrouwbaar en van hoge kwaliteit, maar altijd eerlijk geprijsd. Zo houdt Knauf haar isolatiemateriaal voor iedereen toegankelijk.

Knauf glaswol Knauf biedt diverse soorten glaswol aan. De meest bekende daarvan is de Knauf Naturoll glaswol op rol, onderverdeeld in diverse types: de Naturoll 032, 035 en 037. Dit cijfer staat voor de Lambdawaarde, dus hoe goed het materiaal de warmte vasthoudt. Hoe lager het cijfer, hoe hoger de isolatiewaarde en hoe stugger het materiaal. Knauf glaswol wordt altijd geproduceerd volgens de Ecose Technology, wat betekent dat het materiaal met een ander soort bindmiddel wordt geproduceerd. Glaswol van Knauf irriteert daarom een stuk minder dan traditionele glaswol.

Knauf steenwol

De Rock4All steenwolplaten zijn relatief nieuw in het assortiment van Knauf. Deze platen hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere steenwolplaten. De Knauf steenwolplaten hebben een goede isolatiewaarde en bieden zowel warmte- als geluidsisolatie. Daarnaast hebben de platen een hoge drukweerstand én waterafstotende eigenschappen. Je kunt deze platen daarom in allerlei constructies toepassen: schuine daken, plafonds, scheidingswanden en zelfs spouwmuren. De Rock4All platen zijn bovendien gemakkelijk te verwerken en daarom ideaal voor doe-het-zelvers en kleine aannemers

Geef een reactie